ARVO - Rău până în măduva oaselor!

Extravaganța și funcționalitatea nu se exclud reciproc. Cu ARVO, iXS prezintă o jachetă din piele de crocodil - atâta timp cât gusturile sunt un pic exotice - care mulţumeşte atât un rock star cât și un motociclist.
Structura caracteristică și aspectul plin de farmec al pielii de crocodil combinate cu croi tipic de jachetă moto transformă această piesă într-un articol unic de îmbrăcăminte. La cerere, ARVO poate fi comandat la iXS ca un element exclusivist, croit pe măsurile clientului, la un preț de 18.000 Euro.
               
Pielea de crocodil folosită pentru aceste jachete provine de la ferme de creștere din țările în care crocodilii sunt specii autohtone. Acestea includ Australia, Asia de Sud-Est, Africa, America Centrală și bazinul Amazonului din America de Sud. Astăzi, pentru a fi utilizată doar pielea care provine de la animale crescute în condiţii speciale în conformitate cu Convenția de la Washington privind comerțul internațional cu specii pe cale de dispariție ale faunei și florei sălbatice.
Fiind diferită ARVO vine la un preț special. Cu toate acestea, jacheta ARVO - o capodoperă couture de piele - este un produs distinct și unic, care vă va însoți pentru toată viața.

Autor: Easy Dizzy
2016-12-09 17:34:00