HX 215 TECHNO – ORICÂND PREGĂTITĂ

Pune casca pe cap și bucură-te! Cu HX 215 TECHNO te simţi minunat şi te poţi concentra pe ceea ce este important atunci când eşti călare în şaua motocicletei tale. Noua cască iXS te însoțește peste tot: dacă eşti în ture lungi, în oraș, sau pui genunchiul jos pe circuit. Acesta a fost creată astfel încât să poţi să te simți în excepțional de confortabil cât e ziua de lungă.

Nou dezvoltat, mecanismul de fixare magnetic patentat de Fidlock® este deosebit de interesant. Acesta se blochează rapid și sigur, este foarte ușor și simplu de operat, și poate fi folosit fără nici o problemă chiar şi atunci când porţi mănuși. Mecanismul de blocare mecanică îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte standarde de siguranță.


HX 215 TECHNO convinge cu un sistem de ventilație eficient care asigură un climat plăcut în zona capului, chiar și în timpul temperaturilor fierbinți de vară. Parasolarul rabatabil ajută şi în cele mai puternice condiţii de soare. Casca din policarbonat are căptușeală interioară detașabilă și lavabilă și este de asemenea echipată cu deflector pentru respiraţie şi curenţi de aer.

Proprietăţile sale de fixare pe cap sunt excelente, la fel ca spoilerul integrat din partea anterioară, care asigură valori optime ale fluxului de aer. Nu în ultimul rând, designul atractiv, aspectul mat în nuanţe de argintiu şi negru cu accente de galben luminos asigură un aspect dinamic. Această configurație are tot ceea ce poate fi de așteptat de la o cască iXS la un raport preț-performanță de top.

Autor: Easy Dizzy
2016-12-09 17:32:34