CASSIDY 2

Jeanșii iXS Cassidy 2 nu sunt un produs nou în colecția iXS, însă merită toată atenția noastră din vreme ce publicația TOURENFAHRER au acordat acestui produs cel mai mare scor în teste.
Cassidy 2 se potrivesc perfect celor care preferă să fie un pic mai discreți în timp ce se află pe două roți. Realizat din material exterior rezistent la uzură 100%, jeanșii Cassidy 2 sunt întăriți pe interior cu aramidă în zona șezutului, coapsei, genunchiului și șoldului.


Cu un croi clasic, Cassidy 2 este disponibil atât în mărimi pentru bărbați cât și pentru femei, într-o gamă largă de dimensiuni.
Când vine vorba de protecția grea, Cassidy 2 oferă protecție reglabilă pentru genunchi în conformitate cu normele EN1621-1. În plus, are două buzunare protecție la șolduri .
Datorită croiului tradițional drept se oferă destul spațiu în zona gambelor astfel că și incălțămintea înaltă se potrivește cu ușurință dedsubt.
Ceea ce vezi este ceea ce obții – un jeans clasic realizat din materiale de înaltă calitate cu caracteristici bune de protecție.

Autor: Easy Dizzy
2016-12-05 11:32:19