NABOR

Produs de top a colecției 2017 iXS, jacheta NABOR este piesa perfectă de îmbrăcăminte pentru toți amatorii de aventură. Această jacheta versatilă a fost construită pentru orice tip de condiții extreme, indiferent de anotimpul în care e folosită.
În timpul unei singure zile, condițiile climatice se pot schimba în mod dramatic, astfel că se pot experimenta toate cele patru anotimpuri într-o singură tură. Din fericire, iXS are experiență în aceste condiții, acordând modelelor produse o atenție deosebită pentru a spori confortul motociclistului. Fiecare dintre produse este cercetat, proiectat, dezvoltat și testat pentru a se asigura că îndeplinește nu numai cea mai bună calitate elvețiană dar și funcționalitatea de care riderii au nevoie.


Jacheta iXS NABOR oferă protecție și funcționalitate de neegalat. Deschiderile de aerisire amplasate strategic ajută la reglarea temperaturii corpului, în timp ce atât căptușeala termică cât și membrana impermeabilă Gore-Tex® sunt ușor de îndepărtat, în cazul în care condițiile atmosferice o cer.
Dacă sunteți în căutarea pentru unei jachete, care oferă ajustabilitate și funcționalitate, NABOR este cu siguranță cea potrivită.

Toate detaliile tehnice aici http://ixs.ro/jachete/423-nabor.html

Autor: Easy Dizzy
2017-03-09 11:59:05