Conceptul RS-1000

Alege-ți propriul stil!

Conceptul RS-1000 de la iXS aduce o pată de culoare vieții tale. Noul concept îți oferă posibilitatea de a adăuga o notă foarte personală echipamentului moto într-un mod foarte individual și distinctiv. Pieselele glisante nou dezvoltate - sliderele de la umăr, cot și genunchi - pot fi schimbate cu un efort minim fiind disponibile în diferite variante de culori.

Personaliză-ți îmbrăcămintea pentru a se potrivi stilului personal. Crează propriul costum, folosind culorile preferate sau potrivește-l cu casca sau cu motocicletă; poți alege dintr-o mare varietate de culori.

Seria de slidere RS-1000, produsă cu tehnologie inteligentă, a fost inițial dezvoltată ca un sistem destinat exclusiv echipamentului moto pentru curse. În prezent, domeniul de aplicare se extinde, iar inovația va fi, de asemenea, folosită în viitoarele produse iXS. Pentru 2018, iXS va produce costume de piele din o singură bucată și din două piese, precum și o combinație de jachetă / pantaloni din piele care include conceptul RS-1000. De asemenea, pentru echipamentele moto din textil, avem două jachete sportive și un costum complet pentru touring, toate dotate cu conceptul RS-1000.

Horst Saiger și Dominique Aegerter au testat conceptul RS-1000 în cele mai dificile condiții de curse, pentru a se asigura că acestea nu numai că satisfac cerințele lor ridicate, dar oferă tot confortul și protecția necesară.

Acum, depinde de tine să-ți creezi propriul look personalizat!

Autor: Easy Dizzy
2018-02-14 13:17:48