iXS triplu premiat la Design & Innovation Award 2018

Design & Innovation Award este mai mult decât un premiu. Este singurul premiu care oferă o analiză cuprinzătoare, evidențiază potențialul și promovează adevărata valoare a inovației. Echipa de premiere a investit încă o dată peste 6000 de ore de lucru pentru a analiza cele mai interesante produse din anul 2018 pentru dvs. La fel ca și în anii trecuți, produsele iXS au fost apreciate și premiate. Anul acesta “actorii principali” au au fost Flow Evo+ knee guard, Carve Evo+ knee guard și Trigger Upper Protector Jersey.

Când credeați că un fost câștigător de test nu poate obține calificative superioare, iXS introduce protecțiile pentru genunchi FLOW Evo + și depășește așteptările încă o dată. Acest model este o variantă upgradată a celui dintâi, realizat din materiale rafinate care îmbunătățesc în ventilația și confortul. Ușoare și bine construite, aceste protecții de genunchi îndeplinesc cerințele stricte de certificare EN1621-1 pentru protecție, menținând în același timp o greutate redusă. Datorită designului lor compact, cu inserție flexibilă Xmatter, ele se agață confortabil de genunchi ca o a doua piele. Ele sunt atât de discrete, încât uitați că le purtați chiar și în timp ce pedalați pe timp îndelungat.

http://design-innovation-award.com/winner/ixs-flow-evo-knee/


IXS CARVE Evo +, de asemenea premiată la DI.A reprezintă o versiune mai heavy-duty a FLOW Evo +. Puțin mai masivă, cu protecție laterală suplimentară, acesta dispune și de o curea Velcro suplimentară. Folosind aceleași materiale revizuite, CARVE Evo + beneficiază, de asemenea, de o mai bună ventilație și confort sporit. Durabilitatea rămâne un accent și acesta se datorează unei producții de înaltă calitate care nu lasă urme de semne de întrebare. Suportul flexibil Xmatter și inserția siliconică se potrivesc confortabil în jurul genunchiului, CARVE Evo + rămânând la locul său, indiferent de condiții. Prin îndeplinirea standardului de protecție EN1621-1, acestea iau o grijă din mintea dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat: călătoria.

http://design-innovation-award.com/winner/ixs-carve-evo/

iXS au o pozitie de neegalat in industria de profil atunci cand vine vorba de dezvoltarea de protecții confortabile. Trigger Upper Protector Jersey nu este o excepție și este pe departe cea mai confortabilă vestă de pe piață chiar acum. Cu inserții protectoare flexibile Xmatter care se potrivesc perfect cu spatele, designul dezvăluie materiale elastice în poziții strategice - chiar și la fermoar. Confortul oferit de protecție este dublat cu stratul de bază al materialelor funcționale. Toate inserțiile de protecție pot fi îndepărtate, astfel încât versatilitatea și multifuncționalitatea sunt cuvintele cheie care definesc acest produs. În plus, Trigger Upper Protector Jersey oferă un aspect decent și confirmă faptul că folosirea unei protecții pentru corp nu trebuie să-ți dea aspectul unui cavaler medieval.

http://design-innovation-award.com/winner/ixs-trigger-upper-protective-jersey/

Autor: Easy Dizzy
2018-02-19 16:21:59