cart10 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
 • "Adevărații maeștrii nu fac diferența dintre muncă şi joacă. Ei doar îşi urmaresc pasiunea"

  #iXSPLAYGROUND

 • Casti

  Căștile iXS sunt potrivite pentru fiecare pasionat de MTB, indiferent de disciplina sau terenul preferat. Fie că este vorba de trail, de enduro sau de downhill, căștile iXS sunt concepute pentru a proteja. Ușoare, de înaltă calitate, avansate din punct de vedere tehnic și durabile, sunt perfecte pentru zile lungi pe șa, pe sau pe lângă traseu, în bike park sau pentru o tură de seară cu niște prieteni.


  explorează

  IMBRACAMINTE

  Suntem rideri pasionați. Așadar, de ce să nu dorești îmbrăcăminte adecvată pentru orice ar putea aduce ziua? De la căutarea unei noi poteci, la săpatul și modelarea propriilor kickere și la toată tura dinaintea acelei beri de la sfârșitul zilei – ești asigurat cu produsele din colecția noastră de îmbrăcăminte.

  Award icons

  explorează

  PROTECTII

  Protecțiile iXS sunt proiectate și concepute pentru a oferii protecție maximă și confort, astfel încât să nu existe nicio scuză pentru a nu le folosi. Indiferent dacă este vorba de trail, de all mountain, de enduro sau de downhill, protecțiile iXS sunt garanții împotriva rănilor nedorite.

  Ușoare, de înaltă calitate, avansate din punct de vedere tehnic și durabile, sunt confortabile în timpul pedalatului


  explorează

  Responsabilitate

  RESPONSABILITATE

  Avem o responsabilitate față de mediul înconjurător și astfel facem tot posibilul să folosim materii prime durabile, să oferim o calitate și o funcționalitate de înaltă calitate și să menținem ciclurile produselor în perioade cât mai lungi posibile.

  Citeste mai multe →
  Dezvoltare

  CERCETARE & DEZVOLTARE

  Locul de joacă al echipei de dezvoltare iXS se află în trei dintre centrele de testare din lume. De la schițe de proiectare, la design CAD, modele de argilă și imprimeuri tridimensionale, prototipurile noastre își găsesc drum printr-o serie de teste riguroase de impact și de stres, însoțite de teste chimice și inflamabile.

  Citeste mai multe →

Cos cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4